NJEGA TREPAVICA Ima 9 proizvoda.

 • 99,00 kn

  Kozmetičko ogledalo je velika pomoć u vašoj torbici. Maleno je, lagano i spremno za korištenje bilo kada. Prednost ovog ogledala je što ima dva ogledala, zahvaljujući njima možete vidjeti lice iz dva kuta. S jednim pogledom možete koordinirati šminkanje sprijeda i sa strane lica.

  Na skladištu
 • 199,00 kn

  Serum za uklanjanje šminke na licu i očima. Savršeno uklanja šminku i sve nečistoće s lica. Serum je izuzetno nježan za oči i ne oštećuje ekstenzije trepavica. Sadrži sastojke za hidrataciju, toniranje područja oko očiju te vizualno smanjuju bore. Koristite samo najbolje proizvode za vase lice i oči!

  Rasprodano
 • 219,00 kn

  Facial serum eyes and eye area, which perfectly remove make-up, throughly and gently remove stubborn dirt and grease. Serum is very gently to the eye area and extended lashes, because i does not irritate. It contains an active ingredient for moisturising, toning, brightening the eye area and reduce the appearance of wrinkles. Give your eyes the best...

  Na skladištu
 • 89,00 kn

  Preporučuje se za dnevno održavanje higijene trepavica! Veličina: 60ml

  Na skladištu
 • 29,00 kn

  Posebno napravljena četkica na nježno četkanje ekstenzije trepavica preko osjetljivog područja oko oka. Fine čekinje lako dopiru do trepavica i jednostavno uklanjaju čak i teški make up i nečistoću, bez nanošenja štete vašim prirodnim trepavicama ili ekstenzijama.

  Na skladištu
 • 149,00 kn

  Zaštitni sjaj za ekstenzije trepavica: Štiti trepavice od ljepila i masćenja. Stvara zaštitni film koji štiti od tvari koje mogu uzrokovati slabljenje ljepila, produžuje trajanje ekstenzija trepavica i dodaje sjaj.

  Na skladištu
 • 199,00 kn

  U roku od nekoliko tjedana vaše će trepavice i obrve biti deblje, duže i jače. Serum regenerira slabe i oštećene trepavice, dodaje sve potrebne tvari za obnovu te im pomaže da budu čvrste i elastičnije.

  Na skladištu
 • 59,00 kn

  Hidratantna maska za usne. Ova maska s kolagenom povećava, vlaži, smiruje i omekšava usne.Koristite ovu masku 2 puta u tjednu i vaše će usne izgledati sjajno svaki dan bez dodatne njege. Dajte usnama najbolju brigu!

  Na skladištu
 • 119,00 kn

  Lash Lift ljepilo sa brzim susenjem.

  Na skladištu
Prikazuje 1 - 9 of 9 stavki