DODACI Ima 4 proizvoda.

 • 89,00 kn

  Paleta je od velike pomoći pri apliciranju trepavica. Na paletu lijepite trepavice i ističete raspon za bolju organizaciju. Dio ljepljive čičak trake pričvršćujete oko dlanova, a plastični dio palete pričvršćujete u proizvoljni oblik. Za bolje čuvanje i organizaciju paleta, preporučujemo kupnju kutije za čuvanje, gdje možete držati različite vrste trepavica.

  Na skladištu
 • 49,00 kn

  Kozmetička traka sa samoljepljivom čičak trakom za pričvršćivanje plastičnih paleta s čičkom. Ubrzajte vrijeme apliciranja umjetnih trepavica. Palete nisu uključene!

  Na skladištu
 • 69,00 kn

  Ogledalo je najbolji alat za rad! Nikad se nećete morati ustajati i provjeravati ekstenzije iz različitih kuteva i jesu li savršeno nadograđene. Možete jednostavno koristiti svoje ogledalo i vidjeti sve sa svog mjesta. 100 postotna kontrola nad radom uvijek dobro dođe!

  Na skladištu
 • 99,00 kn

  Kozmetičko ogledalo je velika pomoć u vašoj torbici. Maleno je, lagano i spremno za korištenje bilo kada. Prednost ovog ogledala je što ima dva ogledala, zahvaljujući njima možete vidjeti lice iz dva kuta. S jednim pogledom možete koordinirati šminkanje sprijeda i sa strane lica.

  Na skladištu
Prikazuje 1 - 4 of 4 stavki